Támogatás

Támogatások és Szponzoráció az MVM Magyar Villamos Művek Zrt.-nél

Az MVM Csoport, mint a legnagyobb nemzeti energetikai társaságcsoport, felelős és jól átgondolt üzleti magatartást tanúsítva, elkötelezett abban, hogy gazdasági súlyának megfelelően szerepet vállaljon az ország, a magyarság és az európai értékek támogatása, segítése területén.

A társadalmi felelősségvállalásra irányuló tevékenység egységes identitásként a vállalatvezetés és a munkavállalók közös értékrendjéből táplálkozó cégcsoporti magatartásként jelenik meg, mely egyesíti a környezet, a nemzeti és európai értékek megóvása, fejlesztése, az esélyegyenlőség elősegítése, valamint a felnövekvő generáció és a sikeres vállalati működés elveit.

Az MVM Csoport Magyarország nemzeti energetikai társaságcsoportjaként nem kizárólag a villamosenergia-piac meghatározó résztvevője, de társadalmi súlyához mérten, felelős vállalatként működve évtizedek óta kiemelt támogatója az egyetemes és nemzeti kulturális értékek létrejöttének, valamint a tudásalapú társadalom előmozdítására irányuló kezdeményezéseknek, programoknak. Az MVM más európai országokban működő nagyvállalatokhoz hasonlóan vallja, hogy a gazdasági fejlődés ma már leképezhető a kultúra, a szociális háló, a hazai oktatási és szakmakultúra fejlesztése, az egészséges életmód és a sportkultúra fejlettségi szintjén is.

Ezen tényezők együttese nélkül elképzelhetetlen a fenntartható fejlődés, a jó gazdasági eredmények felmutatása, illetve a jól képzett fiatal nemzedék megtartása a magyar gazdaság számára.

Fentiek szellemében az MVM támogatási politikájának fókuszában az alábbi területek állnak:

  • Az egyetemes és hazai kulturális értékek támogatása, amelyen belül a képzőművészetre és a zeneművészetre helyezünk kiemelt figyelmet.
  • A tudásalapú társadalom előmozdítása, oktatás, tudomány, amely területhez köthetően a felnövekvő generáció támogatása az elsődleges célunk.
  • A verseny- és tömegsport támogatása, kiemelten a nemzeti jelentőségű események.
  • Karitatív tevékenység.
  • Környezetvédelem.

Az MVM Csoport Társadalmi Felelősségvállalási Irányelvei az alábbi linkre kattintva érhetők el.
Társadalmi Felelősségvállalási Irányelvek

Amennyiben Ön is szeretné az MVM támogatását igényelni, kérjük kattintson az alábbi hivatkozásra:

tamogatas.mvm.hu