MVM XPert Zrt.

Cím: 1158 Budapest, Rákospalotai Körvasút sor 105.
Telefon: (06-1) 414-3200
Fax: (06-1) 415-5815
E-mail: kommunikacio@mvmxpert.hu
Weboldal: www.mvmxpert.hu

 

Az MVM XPert Zrt. 2019. december 1-jével kezdte meg működését. Jogutódlás révén az MVM OVIT Zrt. távvezetéki és alállomási tevékenységét vette át. Az MVM Csoport tagjaként az MVM XPert Zrt. gondoskodik arról, hogy a társaságcsoport partnerei kiváló minőségű műszaki szolgáltatásokat vehessenek igénybe az alállomási és távvezetéki beruházásaik során. A változatlan minőségű szolgáltatást garantálja a többi között az is, hogy az MVM OVIT Zrt. vezetői csapata irányítja az MVM XPert Zrt. működését is.

Fő tevékenysége:

  • Nagyfeszültségű távvezetékek létesítése és karbantartása, üzemzavar-elhárítás távvezeték-sérülések esetén, távvezetékek rekonstrukciója, szabványosítása, ideiglenes távvezetékoszlopok létesítése, optikai kábelhálózatok létesítése.
  • Komplett nagy- és középfeszültségű alállomások zöldmezős, teljes körű kivitelezése a tervezéstől az üzembe helyezésig. Alállomások, ipari létesítmények rekonstrukciója, bővítése, készülékek cseréje. Erőművek villamos berendezéseinek tervezése, kivitelezése, üzembe helyezése, karbantartása.