MVMI Zrt.

Cím: 7030 Paks, Vasút u. 1.
Postacím: 7031 Paks, Pf. 110.
Telefon: (06-75) 501-941
Fax: (06-75) 507-295
E-mail: info@mvmi.hu
Internet: mvmi.hu02

Az MVMI Informatika Zrt. – mint az MVM Holding tagja – 2005-ben jelent meg új színként a hazai informatikai szolgáltatáspiacon. Az MVMI Zrt. elsődleges célja, hogy a Holding tagvállalatainak magas szintű informatikai szolgáltatásokat nyújtson. A társaság IT szolgáltatási folyamatait a világszerte elterjedt ITIL ajánlás szerint szervezi és működteti: SLA-kat (részletes Szolgáltatás leírásokat) alakított ki, kidolgozta és megvalósította az SLA-kban vállalt szolgáltatási szintek teljesítésének egzakt mérési és riporting rendszerét – így magas színvonalú, mérésekkel igazolt – az ügyfél számára stabil és átlátható szolgáltatásokat tud nyújtani.

Az MVMI Zrt.-nek a legmodernebb technológiai megoldásokra épülő szolgáltatás portfóliója tartalmazza mindazon IT szolgáltatásokat, melyekre bármely szervezet ügyviteli szempontból igényt tarthat.

Az MVMI fontosabb szolgáltatásai a következők:

  • Service Desk (Ügyfélszolgálat)
  • IT „közmű” jellegű szolgáltatások (pl.: e-mail, internet, nyomtatás, desktop üzemeltetés, stb.)
  • IT alkalmazások szolgáltatása (pl.: SAP)
  • Elektronikus dokumentum-menedzsment
  • Szoftver- és hardverbeszerzések

 

A professzionális szolgáltatás nyújtás két fontos pillére a magasan kvalifikált szakértői csapat, illetve a korszerű, magas rendelkezésre állású infrastruktúra. Az MVMI jelenleg 400 fős, túlnyomórészt felsőfokú végzettséggel rendelkező szakértői csapattal bír. Társaságunk integrált irányítási rendszert működtet, amely ISO 9001; ISO 14001; ISO 27001 és ISO 50001 irányítási rendszerszabványok szerint tanúsított. Az MVMI Zrt., mint az MVM Holding központosított IT szolgáltatója rendelkezik mindazokkal a tapasztalatokkal, a piacon jól ismert megbízható alvállalkozói körrel, az új fejlesztések menedzseléséhez projektmenedzsment kompetenciákkal, illetve szükség esetén bevonható tanácsadói kapacitásokkal bíró partnerekkel, amelyek a szolgáltatások nyújtásához, illetve új szolgáltatások kifejlesztéséhez szükségesek.

 

Tovább az MVMI Informatika honlapjára: www.mvmi.hu