MVMI Zrt.

Cím: 7030 Paks, Vasút u. 1.
Postacím: 7031 Paks, Pf. 110.
Telefon: (06-75) 501-941
Fax: (06-75) 507-295
E-mail: info@mvmi.hu
Internet: mvmi.hu02

Az MVMI Informatika Zrt. – mint az MVM Holding tagja – 2005 óta meghatározó szerepet tölt be a hazai informatikai szolgáltatáspiacon. Az MVMI Zrt. elsődleges célja, hogy a folyamatosan bővülő ügyfélkörnek – a Holding tagvállalatainak – magas szintű informatikai szolgáltatásokat nyújtson.  Társaságunk az IT szolgáltatási folyamatait a világszerte elterjedt ITIL ajánlás szerint szervezi és működteti: SLA-kat (szolgáltatási szint megállapodásokat) alakítottunk ki, továbbá kidolgoztuk és megvalósítottuk az SLA-kban vállalt szolgáltatási szintek teljesítésének egzakt mérési és riporting rendszerét – így magas színvonalú, mérésekkel igazolt – az ügyfelek számára stabil és átlátható szolgáltatásokat tudunk nyújtani.

Az MVMI Zrt.-nek a legmodernebb technológiai megoldásokra épülő szolgáltatás portfóliója minden olyan IT szolgáltatást magába foglal, melyekre jelenlegi és jövendőbeni ügyfeleink ügyviteli szempontból igényt tarthatnak.

Legfontosabb szolgáltatásaink:

Az MVMI -ben jelenleg közel 450 fős, szakértői csapat dolgozik. Szolgáltatásaink kiemelkedő színvonala magasan kvalifikált kollégáinknak, illetve a korszerű, magas rendelkezésre álló infrastruktúránknak köszönhető.

Társaságunk integrált irányítási rendszert működtet, amely ISO 9001; ISO 14001; ISO 27001 és ISO 50001 irányítási rendszerszabványok szerint tanúsított. Az MVM Holding központosított IT szolgáltatójaként az MVMI Zrt. mindazokkal a tapasztalatokkal, a piacon jól ismert megbízható alvállalkozói körrel, az új fejlesztések menedzseléséhez szükséges projektmenedzsment kompetenciákkal, illetve szükség esetén bevonható tanácsadói kapacitásokkal bíró partnerekkel rendelkezik, amelyek szolgáltatásaink kiváló színvonalon tartásához valamint új szolgáltatások kifejlesztéséhez szükségesek.