MVMI Zrt.

Cím: 7030 Paks, Vasút u. 1.
Postacím: 7031 Paks, Pf. 110.
Telefon: (06-75) 501-941
Fax: (06-75) 507-295
E-mail: info@mvm-informatika.hu
Internet: mvm-informatika.hu

02Az MVMI Informatika Zrt. – mint az MVM Holding tagja – 2005-ben jelent meg új színként a hazai informatikai szolgáltatáspiacon. Az MVMI Zrt. elsődleges célja, hogy a Holding tagvállalatainak magas szintű informatikai szolgáltatásokat nyújtson. A társaság IT szolgáltatási folyamatait a világszerte elterjedt ITIL ajánlás szerint szervezi és működteti: SLA-kat (részletes Szolgáltatás leírásokat) alakított ki, kidolgozta és megvalósította az SLA-kban vállalt szolgáltatási szintek teljesítésének egzakt mérési és riporting rendszerét – így magas színvonalú, mérésekkel igazolt – az ügyfél számára stabil és átlátható szolgáltatásokat tud nyújtani.

Az MVMI Zrt.-nek a legmodernebb technológiai megoldásokra épülő szolgáltatás portfóliója tartalmazza mindazon IT szolgáltatásokat, melyekre bármely szervezet ügyviteli szempontból igényt tarthat.

Az MVMI fontosabb szolgáltatásai a következők:

  • Service Desk (Ügyfélszolgálat)
  • IT „közmű” jellegű szolgáltatások (pl.: e-mail, internet, nyomtatás, desktop üzemeltetés, stb.)
  • IT alkalmazások szolgáltatása (pl.: SAP)
  • Elektronikus dokumentum-menedzsment
  • Szoftver- és hardverbeszerzések

01A professzionális szolgáltatás nyújtás két fontos pillére a magasan kvalifikált szakértői csapat, illetve a korszerű, magas rendelkezésre állású infrastruktúra. Az MVMI jelenleg közel 150 fős, túlnyomórészt felsőfokú végzettséggel rendelkező szakértői csapattal bír. A minőség iránti elkötelezettség erősítésének fontos mérföldköve volt 2007, amikor a társaság ISO 9001 alapú minőségirányítási rendszere sikeresen tanúsításra került. A társaság a környezetvédelem melletti elkötelezettségének igazolásaként 2007-ben kiépítette az ISO 14001 alapú környezetirányítási rendszerét. A cég kiemelt szempontként kezeli szolgáltatás portfoliójában az IT biztonság kérdését. Az ügyfélkörbe tartozó számos társaság operatív ellenőrzések és független auditálások formájában folyamatosan nyomon követi a biztonsági követelményeknek való megfelelést. Az MVMI Zrt. 2009-ben ISO 27001 alapú információbiztonság irányítási rendszert épített ki és tanúsítatta azt. Az MVMI Zrt., mint az MVM Holding központosított IT szolgáltatója rendelkezik mindazokkal a tapasztalatokkal, a piacon jól ismert megbízható alvállalkozói körrel, az új fejlesztések menedzseléséhez projektmenedzsment kompetenciákkal, illetve szükség esetén bevonható tanácsadói kapacitásokkal bíró partnerekkel, amelyek bármely szervezet IT szolgáltatásainak sikeres kiszervezéséhez, a szolgáltatások nyújtásához, illetve új szolgáltatások kifejlesztéséhez szükségesek.

Tovább az MVMI Informatika honlapjára: www.mvm-informatika.hu