Smart Future Lab Zrt.

Cím:                      1031 Budapest, Szentendrei út 207-209

E-mail:                  info@smartfuturelab.hu

Honlap:                smartfuturelab.hu

 

A 2016-ban alapított Smart Future Lab Zrt. első hazai energetikai inkubátorházként sokrétű támogatással segíti a startupokat: az MVM cégcsoportból fakadó, egyedülálló lehetőségeket kihasználva, széles körű tudást, tapasztalatot és kapcsolatrendszert állít a startupok szolgálatába. Az évek során azonban tevékenysége már túlmutat a klasszikus inkubátorházon. Az inkubáció mellett innovációs események (mint például hackathonok, meetup sorozatok, munkavállalói ötletfejlesztési programok) szakmai lebonyolításához kapcsolód és termékfejlesztési feladatokat is végez a Smart Future Lab MVM Csoporton belül és kívül is, így teljes körű innovációs szolgáltatóvá lépett elő.

Akiknek eddig már segítettünk: HeatVentors Kft.,  Smart Charging Kft., Drone Technologies Kft., E-flag Kft., Volteum Kft, Meter Solutions Kft.,

További részletek: https://smartfuturelab.hu/

 

MVM Edison

A verseny célja, hogy innovatív ötleteket karoljon fel az energetika területén, amelyek valós problémákra kínálhatnak megoldásokat, megkönnyíthetik a felhasználók mindennapjait, illetve hatékonyabbá tehetik az energetika szektor működését. Az MVM Edison startup verseny során startupok, spinoffok, kis-és középvállalkozások, valamint felsőoktatási hallgatók és magánszemélyek innovatív, energetikai, energiatudatosságot érintő, illetve kreatív fejlesztési ötleteit várjuk. A versenyben résztvevő csapatok a döntő folyamán a Smart Future Lab szervezésében nyolchetes fejlesztési programban vesznek részt, melynek alapvető eleme az versenynek az ügyfélközpontúság, az igények a felmérése. A 4 megrendezett MVM Edison program során már közel ötszáz pályamű érkezett, ezzel ez Magyarország egyik legnagyobb startup versenye.

További részletek: https://mvmedison.hu/