Grape Solutions Zrt.

Cím: 1023 Budapest Árpád fejedelem útja 26-28

Telefon: (+36-1) 880-9200

Fax: (+36-1)

E-mail: info@grape.solutions

Web: https://grape.solutions/

Központban a digitális megoldások fejlesztése

A Grape Solutions Zrt. 2006-os megalakulása óta több mint 150 fő professzionális szakemberrel a fedélzetén, a minőségi, egyedi üzleti szoftvermegoldások fejlesztését tűzte ki céljául. Küldetésünk, hogy segítsük ügyfeleink üzleti igényeinek digitalizációjában és belső folyamataik optimalizálásában széleskörű megoldás portfóliónkkal. Sikerünk mércéje ügyfeleink sikeressége. Szoftvermegoldás az Ön igényeire szabva.

Tapasztalat

Az elmúlt több mint egy évtized alatt a nagyvállalati komplex szoftverfejlesztési követelmények megismerésének köszönhetően, számos szoftveres megoldást készítettünk különféle ipari szegmensek egyedi igényeit figyelembe véve. Megoldásaink tartalmazzák az lefejlesztett funkciókat, integrációs képességekkel az ügyfeleink egyedi igényeinek és a jövőbeni továbbfejlesztési lehetőségeknek a személyre szabott megközelítése érdekében.

Fókusz területek

  • IT tanácsadás és egyedi szoftverfejlesztés
  • UX/UI Design
  • Professzionális szoftvertesztelési szolgáltatások
  • Szoftvertámogatás és Karbantartás
  • Üzleti intelligencia és reporting szoftvermegoldások
  • HR Szolgáltatások

Projektmódszertani megközelítésünk

A Grape Solutions Zrt. az agilis módszertanokban hisz, ami elősegíti a projektek, illetve egyedi szoftverfejlesztések kontrollált és minőségbiztosított leszállítását, csökkentve ezáltal a projekt életciklusa során esetlegesen felmerülő kockázatokat

Minőségbiztosítás

Különös hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk kifejlesztett megoldások megfeleljenek a nemzetközi szabványoknak. Az alkalmazásfejlesztési és tesztelési projektek során tapasztalt szakemberek által használt és létrehozott irányelveket követő dokumentált módszertant alkalmazunk. A minőség iránti elkötelezettségünk bizonyítása érdekében 2017-től az ISO 9001: 2015 szabványnak megfelelően működünk.