Társadalmi felelősségvállalás

Karitatív tevékenység

Színházi előadáson látott vendégül hátrányos helyzetű gyermekeket az MVM

 

Élménynap

Elmenynap_k

Mellrák elleni küzdelem világnapja

 

Környezetvédelem

TeSzedd akció:

Az MVM Zrt. 2019-ben is részt vett a „TeSzedd, önkéntesen a tisztább Magyarországért” programban. Az akcióhét során az MVM Zrt. munkavállalói felsővezetői jóváhagyással, de kizárólag önkéntesen gyűjtik az illegálisan kihelyezett szemetet Budapest III. kerületének egyik legszebb, de ilyen szempontból legszennyezettebb területén a Mocsáros-dűlőn. A legutolsó alkalommal mintegy 40 kollégánk kapcsolódott be a programba, amelynek eredményeként illegálisan a természetbe kidobott, több mint 300 zsák hulladékot gyűjtöttünk össze, egy kicsit szebbé és élhetőbbé téve ezzel közvetlen környezetünket.

Munkavállalói veszélyeshulladék-gyűjtés:

Az MVM Zrt. 2019-ben már ötödik alkalommal szervezi meg a Szentendrei úti székházban dolgozó munkavállalói számára a veszélyeshulladék-gyűjtési akcióját. Az akció keretében a kollégák az otthon felhalmozódott veszélyes hulladékaikat hozhatják be, úgy, mint lejárt szavatosságú gyógyszereket, növényvédő szereket, használt sütőolajat, beszáradt festékeket, oldószereket, elektronikai hulladékokat, gumiabroncsokat és még számos olyan hulladékot, amit otthon a környezetért érzett felelősségük tudatában nem dobnak a kommunális hulladékok közé. Az akció évről évre népszerűbb, az összegyűjtött veszélyes hulladékok mennyisége folyamatosan növekszik, mely alkalmanként kb. 2000 kg-ot jelent. A hulladékgyűjtés nemcsak hasznos a kollégák számára, de egyúttal növelni is tudjuk vele a környezettudatosságot, a környezet védelme iránti elkötelezettséget.

Mindezek mellett hangsúlyt fektetünk a kollégáink környezet és energiatudatosságának folyamatos fejlesztésére, oktatások, rendszeres kiadványok és kampányok keretében.

 

Kultúra

Együttműködés a Szépművészeti Múzeummalrembrandt

Junior Prima Díj Magyar Zeneművészet

Junior_Prima_k

Könnyűzenei koncertekkoncertek_honlap2

 

MVM Koncertek

mvmkoncertek_k_k

 

Sport

Támogatás

Társadalmi felelősségvállalás az MVM Csoportnál

Az MVM Csoport, mint kiemelkedően sikeres, nemzeti energetikai vállalatcsoport, szakmai felkészültségével garantálja Magyarország ellátásbiztonságát, a mindennapok működését. Meghatározó hazai pozícióján túl a régió egyik legversenyképesebb vállalatává kíván válni. Az elmúlt öt év növekedési pályájának folytatása mellett az MVM Csoport továbbra is mindent megtesz azért, hogy – a Nemzeti Energiastratégiával összhangban – folyamatosan a lehető legkedvezőbb áron biztosítson villamos energiát és földgázt, miközben kiemelt figyelmet fordít a természeti környezet megóvására és a társadalmi felelősségvállalásra.

Az MVM meghatározó gazdasági szerepe mellett társadalmilag is fontos szereplő. A vállalatcsoport komolyan veszi a kiemelkedő tehetségek és teljesítmények támogatását, illetve társadalmi felelősségvállalási tevékenységével hozzájárul az értékteremtéshez és a valódi értékek megőrzéséhez.

A társaságcsoport társadalmi felelősségvállalási tevékenysége elsősorban a szponzoráció, támogatás és adományozás öt kiemelt területének egyikére, vagy azok kombinációjára koncentrál:

  • kultúra
  • tudomány, oktatás és ismeretterjesztés, különös tekintettel az MVM Csoport tevékenységéhez kapcsolódó iparágakra
  • sport
  • karitatív tevékenység
  • környezetvédelem és fenntarthatóság területe

Társadalmilag felelős, komplex portfólióval rendelkező energetikai vállalatként vezető szerepet kívánunk betölteni az innovációban, az energiahatékonyságban és az energiával kapcsolatos technológiákban, vezető pozícióra törekszünk a megújuló energia bevezetésében. A jövőben ezért támogatási politikánkat szeretnénk az innováció és a fiatal tehetségek támogatásának szolgálatába állítani.

Magánszemélyek támogatására Társaságunknak nincs lehetősége.

 

Támogatás igénylése