Társadalmi felelősségvállalás

Karitatív tevékenység

Élménynap

Elmenynap_k

Öltözz Pirosba!

 

Mellrák elleni küzdelem világnapja

 

Környezetvédelem

 

 

Kultúra

Együttműködés a Szépművészeti Múzeummalrembrandt

Junior Prima Díj Magyar Zeneművészet

Junior_Prima_k

Könnyűzenei koncertekkoncertek_honlap2

 

MVM Koncertek

mvmkoncertek_k_k

 

 

Sport

Szabó Gabriella kajakos

 Miklós Edit alpesi síző

Támogatás

Társadalmi felelősségvállalás az MVM Csoportnál

Az MVM Csoport, mint kiemelkedően sikeres, nemzeti energetikai vállalatcsoport, szakmai felkészültségével garantálja Magyarország ellátásbiztonságát, a mindennapok működését. Meghatározó hazai pozícióján túl a régió egyik legversenyképesebb vállalatává kíván válni. Az elmúlt öt év növekedési pályájának folytatása mellett az MVM Csoport továbbra is mindent megtesz azért, hogy – a Nemzeti Energiastratégiával összhangban – folyamatosan a lehető legkedvezőbb áron biztosítson villamos energiát és földgázt, miközben kiemelt figyelmet fordít a természeti környezet megóvására és a társadalmi felelősségvállalásra.

Az MVM meghatározó gazdasági szerepe mellett társadalmilag is fontos szereplő. A vállalatcsoport komolyan veszi a kiemelkedő tehetségek és teljesítmények támogatását, illetve társadalmi felelősségvállalási tevékenységével hozzájárul az értékteremtéshez és a valódi értékek megőrzéséhez.

A társaságcsoport társadalmi felelősségvállalási tevékenysége elsősorban a szponzoráció, támogatás és adományozás öt kiemelt területének egyikére, vagy azok kombinációjára koncentrál:

  • kultúra
  • tudomány, oktatás és ismeretterjesztés, különös tekintettel az MVM Csoport tevékenységéhez kapcsolódó iparágakra
  • sport
  • karitatív tevékenység
  • környezetvédelem és fenntarthatóság területe

Társadalmilag felelős, komplex portfólióval rendelkező energetikai vállalatként vezető szerepet kívánunk betölteni az innovációban, az energiahatékonyságban és az energiával kapcsolatos technológiákban, vezető pozícióra törekszünk a megújuló energia bevezetésében. A jövőben ezért támogatási politikánkat szeretnénk az innováció és a fiatal tehetségek támogatásának szolgálatába állítani.

Magánszemélyek támogatására Társaságunknak nincs lehetősége.

 

Támogatás igénylése