Társadalmi felelősségvállalás

Az MVM Csoport Magyarország harmadik, Közép-Európa tizenegyedik legnagyobb energetikai vállalataként amellett, hogy törekszik ügyfelei számára a fenntartható, megfizethető és tiszta energia biztosítására, kiemelt figyelmet fordít arra, hogy társadalmilag is felelős, emberközpontú vállalatcsoportként is jelen legyen.

Az MVM Csoport elkötelezett a kiemelkedő tehetségek és teljesítmények támogatása mellett, illetve társadalmi felelősségvállalási tevékenységével hozzájárul az értékteremtéshez és a valódi értékek megőrzéséhez. Szponzorálási, támogatási területein belül igyekszik megtalálni azokat az együttműködéseket, amelyek ezen elvárásokhoz illenek.

Az MVM céljai között meghatározó szerepet tölt be az innováció, a tehetséggondozás és a vezetőképzés, de a munkahelyi elkötelezettség fokozása érdekében nyelvi és iskolarendszerű képzések patronálása is. A városi, városkörnyéki és vidéki területek közötti kedvező gazdasági, társadalmi és környezeti kapcsolatok támogatása céljával az MVM Csoport igyekszik segíteni a helyi közösségeket. Ennek legfontosabb szereplője az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., amely Paks térségének legjelentősebb foglalkoztatójaként a térség települési önkormányzataival együttműködésben különböző jóléti és szemléletformáló programokat is szervez.

Támogatás