Színházi előadáson látott vendégül hátrányos helyzetű gyermekeket az MVM

Mintegy 500 hátrányos helyzetű gyermek számára szervezett jótékonysági színházi estet az MVM a Pesti Színházban. A gyermekek a Dzsungel könyve című nagysikerű előadást nézték meg.

Maugli, Bagira, Balu, Ká és Sír Kán társaságában tölthettek egy feledhetetlen színházi estét azok a hátrányos helyzetű gyermek, akik meghívást kaptak az MVM  által szervezett zártkörű színházi előadásra. A Pesti Színházban megrendezett jótékonysági esten a gyermekek és kísérőik a Dzsungel könyve című nagysikerű előadást nézhették meg, finomságokat fogyaszthattak, a rendezvény végén pedig ajándékot vehettek át. Az eseményen a Bolyai Gyermekotthoni Központ, a Fővárosi Sztehlo Gábor Gyermekotthon és Fogyatékosokat Befogadó Otthonok, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, illetve a Kossuth Lajos Gyermekotthoni Központ és Általános Iskola gyermekei vettek részt.

Az MVM Csoport életében rendszeresek a jótékonysági programok, amelyeket hátrányos helyzetű, illetve fogyatékkal élő, beteg gyermekeknek tartanak. A 2007 óta megrendezett MVM Élménynap, illetve az évente megszervezett színházi estek összességében közel ezerötszáz érintett gyermek gondtalan szórakozásához járulnak hozzá minden évben.