MVM Hotel Panoráma Kft.

MVM Hotel Panoráma Kft.

Cím: 8313 Balatongyörök Petőfi u.5.
Telefon: (+36-1) 83/349-524, 30/552-1632
E-mail: info@hotelpanorama.hu
WEB: hotelpanorama.hu

 

Az MVM Zrt. 100%-os leányvállalataként működő MVM Hotel Panoráma Kft. fő tevékenysége a szállodai szolgáltatás.

A társaság által működtetett szálloda évek óta a balatoni átlagot meghaladó kihasználtsággal üzemel.  A balatongyöröki Hotel***+ Panoráma parkkal, belső zárt gépkocsi parkolóval a gyermekek részére játszótérrel, játszószobával biztosít kellemes nyugodt pihenést vendégeinek.

A 70 szoba közül a nagyobbak kettő helyiségből állnak, melyekben egy egész család kényelmes elhelyezése lehetséges.

Minden szoba egyedileg légkondícionálható, erkélyes, fürdőszobás, hajszárítóval, hűtővel, televízióval, telefonnal van felszerelve.

A rendezvénytermek tréningek, konferenciák, továbbképzések lebonyolítását teszik lehetővé.

A színvonalas ellátást biztosítja a gazdag büféasztalos reggeli; ebédnél menü és á la carte étkezés,  este bőséges választékú büfévacsorát kínálunk salátabárral, desszertbüfével.

A Wellness részben uszoda–élményfürdő, szauna, infraszauna, gőzkabin, infra-ágy, napozóterasz várja vendégeinket; a szálloda fitness terme modern kardiofitness gépekkel felszerelt; többféle masszázst is igénybe vehetnek vendégeink, állószolárium is biztosított.

A szálloda gyógyászati részlegén szakorvosi vizsgálat után sokféle terápiás kezelés: fizikoterápia, elektroterápia, iontoforésis, magnetotherápia, egyéni gyógytorna, balneoterápia, vízitorna, ultrahang, manuálterápia, gyógymasszázs vehető igénybe.

A szálloda drink bárja 0-24 óráig áll vendégeink rendelkezésére. Játéklehetőséget biztosítanak a petanque pálya, a biliárd, a csocsó, a ping-pong. Wifi hozzáférés elérhető és ingyenes a szálloda egész területén.

A szálloda melletti strandon tenisz és a vízi sportok teljes skálája, gyermekmedence, óriáscsúszda áll vendégeink rendelkezésére. A környék felfedezésében kerékpárkölcsönzéssel, kirándulások, változatos programok szervezésével segítünk vendégeinknek.

A közeli települések: Keszthely, Hévíz, Badacsony, Tapolca Sümeg, Zalakaros,

közkedvelt kirándulási célpontok.

 

www.hotelpanorama.hu

 

Közzétételi kötelezettség:

A köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről szóló 2009. évi CXXII. törvény adat közzétételi rendelkezéseinek végrehajtását az alábbi dokumentumok tartalmazzák: