MVM Mobiliti Kft.

Az MVM Mobiliti Kft. azzal a céllal jött létre, hogy a földgázüzemű és elektromos közlekedés hazai elterjesztésében aktívan közreműködjön. Az MVM a környezetbarát közlekedés fejlődését előmozdító tevékenységét Mobiliti márkanév alatt végzi, ideértve mind a sűrített földgáz, mind a villamos energia alapú töltő-szolgáltatását.

Az MVM a már több éve sikeresen működő CNG szolgáltatása mellett, 2017-ben indította el e-mobilitás szolgáltatását és a kapcsolódó országos elektromos autó töltőállomás-hálózat telepítését is annak érdekében, hogy a hagyományos termékein és szolgáltatásain túl megfeleljen a jelen és a jövő elvárásainak és tovább fejlessze 4,5 millió ügyfelének kiszolgálását valamint gazdagítsa az ügyfélélményt országszerte.

A társaságcsoport a zöld városi közlekedés meghonosításának elkötelezett támogatójaként egyre több nyilvános e-töltője mellett jelenleg már három közforgalmi és három üzemi CNG töltőállomással rendelkezik, ezzel biztosítja Budapesten több mint 70 db BKV, illetve Kaposváron 40 db CNG busz üzemanyag-ellátását is.

Tavaly év végétől a külföldről hazánkba érkező villanyautósok, valamint a gyártói, márkakereskedői felhasználók részére is elérhető a Mobiliti teljes töltőhálózata, beleértve az e-Mobi-hálózatot is. Így összesen közel 1400 töltőpont érhető el az egységes szolgáltatással, például az Audi e-tron, VW, Mercedes és egyéb autómárkák tulajdonosai is használhatják a Mobiliti megbízható szolgáltatását.

A Mobiliti applikációval vagy a Mobiliti-ügyfélkulccsal applikáció nélkül is indítható töltés a nem Mobiliti-töltőkön is, ha az adott szolgáltató és töltői támogatják az RFID-hitelesítést. Így nemcsak külföldön, hanem belföldön is számos más hálózat érhető el – akár az IONITY 350 kW teljesítményű, ultragyors töltő is.

https://www.mobiliti.hu/