Közel 900 hátrányos helyzetű gyermeknek szervezett jótékonysági estet az MVM Csoport


Az MVM Csoport mintegy 900 hátrányos helyzetű, illetve fogyatékkal élő gyermek számára tartott jótékonysági estet az Operettszínházban. A zártkörű előadáson 20 alapítvány gondozott gyermekei vettek részt, és szórakoztak a nagy sikernek örvendő Ördögölő Józsiás mesejáték izgalmas jelenetein.

Az MVM Csoport kiemelten fontosnak tartja a rászorulók támogatását. Január 20-án egy különleges jótékonysági estet szervezett közel 900 gyermek számára a Budapesti Operettszínházban, akik a fogadást követően Tamási Áron mesejátékán, az Ördögölő Józsiás című zártkörű előadáson vehettek részt.

A különleges kulturális élményt nyújtó előadásra olyan alapítványokat hívtak meg, mint a Pető Intézet, az Óbudai Családi Tanácsadó és Gyermekvédelmi Központ, a Szemem Fénye Alapítvány és a Mosoly Alapítvány. A vállalatcsoport az elmúlt években több rendezvényt is szervezett hátrányos helyzetű, illetve fogyatékkal élő gyermekeknek – kiemelkedik ezek közül az Élménynap, amelyet 2007 óta rendez meg számtalan önkéntessel, MVM dolgozóval, minden évben új tematikával.