MVM Winter Magic – Jótékonyság és fergeteges hangulat az Arénában


Teltházas koncertet adott hétfő este az MVM Winter Magic fesztiválon a Punnany Massif és az electro-swing úttörője, Parov Stelar. Az MVM Csoport a koncertjegyek árából befolyó teljes összeggel a Magyar Református Szeretetszolgálat munkáját támogatja.

A rendhagyó karitatív este két fellépő zenekara teltházas koncertet adott a Papp László Budapest Sportarénában november 28-án. Az MVM az ország legnagyobb nemzeti tulajdonú energetikai társaságcsoportjaként fontosnak tartja, hogy jótékonysági programok szervezésével támogassa az arra rászorulókat. A jegyeladásból befolyt közel 10 millió forinttal, a Magyar Református Szeretetszolgálatot támogatja a társaságcsoport.

„Nagyon örülök, hogy ez a nagyszabású zenei rendezvényünk is teltházas közönség előtt zajlott. Az pedig külön öröm számunkra, hogy – az igényes zenei élményszerzés mellett – az embereket a karácsonyi ünnepek közeledtével ilyen könnyen rá tudtuk venni a jótékonyságra” – mondta dr. Bentzik Réka az MVM kommunikációs és külügyi kapcsolatok igazgatója.

„Az idén 10 éves Magyar Református Szeretetszolgálat egész évben azon dolgozik, hogy minél több nélkülözőnek nyújtson hathatós támogatást, mely reményt jelent a kilátástalannak tűnő helyzetekben. Az adventi időszakban, karácsony előtt megsokszorozódnak a szervezethez érkező segítségkérések, így különösen sokat jelent az MVM támogatása, melynek köszönhetően magányosan élő időseket, rászoruló családokat tudunk támogatni. Számukra sokszor ez jelenti az egyetlen kézzel fogható segítséget, a reményt” – mondta Kőrösi-Gilicze Réka, a Magyar Református Szeretetszolgálat kommunikációs vezetője.

Az MVM Csoport meghatározó gazdasági szerepe mellett társadalmilag is fontos szereplő, ezért kiemelt figyelmet fordít a társadalmi felelősségvállalásra, melyben nagy hangsúlyt kap a beteg vagy hátrányos helyzetű gyermekek támogatása. Ezért évről évre kiemelt jelentőségűek a jótékonysági programok, mint az Élménynap és a tavalyi évben először megrendezett különleges karácsonyi esemény a Winter Magic fesztivál, mellyel akkor az Ökumenikus Segélyszervezet szeretet.éhség. kampányához csatlakozott a társaságcsoport.