Társadalmi felelősségvállalás

Az MVM Csoport Magyarország negyedik, Közép-Európa tizenharmadik legnagyobb energetikai vállalataként amellett, hogy törekszik ügyfelei számára a fenntartható, megfizethető és tiszta energia biztosítására, kiemelt figyelmet fordít arra, hogy társadalmilag is felelős, emberközpontú vállalatcsoport is legyen.


Az MVM Csoport elkötelezett a fiatal generációk edukációja, a kiemelkedő tehetségek és teljesítmények támogatása mellett, illetve társadalmi felelősségvállalási tevékenységével hozzájárul az értékteremtéshez és a valódi értékek megőrzéséhez. Szponzorálási, támogatási területein belül igyekszik megtalálni ezen elvárásokhoz illeszkedő együttműködéseket.


Az MVM céljai között meghatározó szerepet tölt be a kutatás-fejlesztés, az innováció, a tehetséggondozás és a vezetőképzés, illetve a munkahelyi elkötelezettség növelése érdekében a cégcsoporton belüli képzések előmozdításában is. Az MVM Csoport igyekszik segíteni a helyi közösségeket a városi, városkörnyéki és vidéki területek közötti kedvező gazdasági, társadalmi és környezeti kapcsolatok támogatásán keresztül.


Ennek legfontosabb szereplője az MVM Paksi Atomerőmű Zrt., amely Paks térségének legjelentősebb foglalkoztatójaként a térség települési önkormányzataival együttműködésben különböző jóléti és szemléletformáló programokat is szervez.

 

Támogatás