Támogatás
Támogatások és Szponzoráció az MVM Energetika Zrt.-nél

Az MVM Csoport felelős és jól átgondolt üzleti magatartást tanúsítva elkötelezett abban, hogy gazdasági súlyának megfelelően szerepet vállaljon az ország, a magyarság és az európai értékek támogatása, segítése területén.

A társadalmi felelősségvállalásra irányuló tevékenységeket mind a vállalatvezetés, mind pedig a munkavállalók közös értéknek tekintik. Az MVM Csoport társadalmi magatartása egyesíti a környezet, a nemzeti és európai értékek megóvása, fejlesztése, az esélyegyenlőség elősegítése, valamint a felnövekvő generáció és a sikeres vállalati működés elveit.

Az MVM Csoport nem kizárólag a villamosenergia-piac meghatározó résztvevője, de társadalmi súlyához mérten, felelős vállalatként működve évtizedek óta kiemelt támogatója az egyetemes és nemzeti kulturális értékek létrejöttének, valamint a tudásalapú társadalom előmozdítására irányuló kezdeményezéseknek, programoknak. Az MVM más európai országokban működő nagyvállalatokhoz hasonlóan vallja, hogy a gazdasági fejlődés ma már leképezhető a kultúra, a szociális háló, a hazai oktatási és szakmakultúra fejlesztése, az egészséges életmód és a sportkultúra fejlettségi szintjén is.

Ezen tényezők együttese nélkül elképzelhetetlen a fenntartható fejlődés, a jó gazdasági eredmények felmutatása, illetve a jól képzett fiatal nemzedék megtartása a magyar gazdaság számára.

Fentiek szellemében az MVM támogatási politikájának fókuszában az alábbi területek állnak:

Az egyetemes és hazai kulturális értékek támogatása, amelyen belül a képzőművészetre és a zeneművészetre helyezünk kiemelt figyelmet.

A tudásalapú társadalom előmozdítása, oktatás, tudomány, amely területhez köthetően a felnövekvő generáció támogatása az elsődleges célunk.

A verseny- és tömegsport támogatása, kiemelten a nemzeti jelentőségű események.

Karitatív tevékenység.

Környezetvédelem.

Az MVM Csoport Társadalmi Felelősségvállalási Irányelvei az alábbi linkre kattintva érhetők el.

Az MVM Csoport Társadalmi Felelősségvállalási Irányelvei az alábbi linkre kattintva érhetők el.

Társadalmi Felelősségvállalási Irányelvek

Amennyiben Ön is szeretné az MVM támogatását igényelni, kérjük kattintson az alábbi hivatkozásra:

tamogatas.mvm.hu