MVM Energetikai Ágazati Képzőközpont NKft.
Bemutatkozás

Az MVM Energetikai Ágazati Képzőközpont Nonprofit Kft. a legnagyobb nemzeti energetikai társaságcsoport tagja. A társaság az energetika szempontjából nélkülözhetetlen szakmák oktatása érdekében azzal a céllal jött létre, hogy felkészítse a szakképzésben tanulókat a munkaerő-piaci érvényesülésre, biztosítva, hogy választott szakmájukban magas szintű kompetenciákat szerezzenek.


A tanulók a szakképző iskolában az ágazati alapoktatásban megszerzett tudásukat a képzőközpontban, az MVM tapasztalt oktatóinak iránymutatásával mélyíthetik el. A képzőközpont további célja, hogy a tanulók megismerjék az MVM Csoportot, ráadásul a kiváló tanulmányi eredményekkel rendelkező tanulók ösztöndíjazás mellett, akár a holding jól képzett, motivált és elhivatott munkavállalóivá is válhatnak.


A jogszabályi változásoknak köszönhetően az MVM Csoport előtt is megnyílt annak lehetősége, hogy bekapcsolódhasson a duális szakképzés rendszerébe. Az MVM Energetikai Ágazati Képzőközpont képzései a tervek szerint elsőként 2021 szeptemberében indulnak Kiskunfélegyházán, hálózati villanyszerelő és hegesztő szakmákban. A Csoport szakképzési tevékenységének bővítése 2022 szeptemberétől várhatóan további helyszíneken és szakmákban folytatódik.


Az MVM Csoport a szakmai oktatáshoz szükséges támogató környezet és megfelelő infrastruktúra megteremtésével nem csak saját munkaerőbázisának magas szintű utánpótlásáról kíván gondoskodni. További cél, hogy oktatási tevékenységén keresztül hozzájáruljon a magyarországi szakképzés feltételeinek és minőségének folyamatos fejlődéséhez, illetve széles körben megismertesse az oktatott szakmákat, ezzel is növelve azok presztízsét.


Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2021/001301
Felnőttképzési engedélyszám: E/2021/000257


A felnőttképzési tevékenységünkre vonatkozó tájékoztatókhoz, valamint a képzési programokhoz való hozzáférést az ügyfelek és a képzésben részt vevő személyek számára az ügyfélszolgálaton biztosítjuk, ügyfélfogadási időben.

Ügyfélszolgálati információk
Cím: 1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 20. III. ütem 4. em. 408. iroda
Telefon:  +36 20 747 45 18
E-mail:  mvmkepzokozpont@mvm.hu
Ügyfélfogadási idő: telefonon vagy e-mailben előzetesen egyeztetett időpontban.
(Jellemzően hétköznapokon 8-15 óráig)
Alapadatok
A cég elnevezése: MVM Energetikai Ágazati Képzőközpont Nonprofit Korlátolt Felelősségű Társaság
A cég rövidített elnevezése: MVM Energetikai Ágazati Képzőközpont Nonprofit Kft.
Székhely: 1081 Budapest, II. János Pál pápa tér 20.
Telefon: +36 20 747 45 18
E-mail: mvmkepzokozpont@mvm.hu
Közzétételek
Adatkezelési tájékoztatók