A Mobiliti különdíjas lett az Év Applikációja pályázaton
20210201_AMobilitiKulondijasLett
2021.01.21.

Az MVM Mobiliti Kft. a Magyar Marketing Szövetség szervezésében zajlott Év honlapja pályázat során különdíjban részesült az Év Applikációja kategóriában. A Mobiliti applikációján a tavalyi év során jelentős fejlesztéseket végeztek, amellyel lehetővé vált, hogy az országhatáron kívül is, 37 országban, itthon és külföldön több mint 280 töltőhálózat közel 120.000 töltőpontján   olyan egyszerű legyen a töltési folyamat, mint országon belül. Ezzel az országban elsőként a Mobilitinek sikerült Magyarországon kívül Európát is átjárhatóvá tenni az e-autósok számára Az alkalmazás teljeskörű hozzáférést nyújt a Mobiliti ügyfeleinek, hogy megkönnyítse a távolabbi célpontok elérését is.


Az applikáció egyik legfontosabb előnye, hogy a külföldi töltések díját is a Mobiliti elszámolási rendszerén keresztül, forintban egyenlíthetik ki az e-autósok és mindezt előterhelés nélkül. Ehhez valamennyi töltőn elegendő csupán a Mobiliti alkalmazás használata, amivel elkerülhető egy-egy külső szolgáltató saját alkalmazásának letöltése és a hosszadalmas regisztrációs folyamat végig vitele.


A már megszokott, kényelmes Mobiliti applikációval vagy a Mobiliti-ügyfélkulccsal applikáció nélkül is indítható töltés a nem Mobiliti-töltőkön is, ha az adott szolgáltató és töltői támogatják az RFID-hitelesítést. Így nemcsak külföldön, hanem belföldön is számos más hálózat érhető el – akár az IONITY 350 kW teljesítményű, ultragyors töltő is.


Tavaly év végétől a külföldről hazánkba érkező villanyautósok, valamint a gyártói, márkakereskedői felhasználók részére is elérhető a Mobiliti teljes töltőhálózata, beleértve az e-Mobi-hálózatot is. Így összesen közel 1400 töltőpont érhető el az egységes szolgáltatással, például az Audi e-tron, VW, Mercedes és egyéb autómárkák tulajdonosai is használhatják a Mobiliti megbízható szolgáltatását.


www.mobiliti.hu