Megjelent az MVM Csoport féléves beszámolója: a legfontosabb Magyarország ellátásbiztonsága
Az MVM székháza a Szentendrei úton.  Az MVM Csoport célja, hogy megfizethető és tiszta energiát biztosítson ügyfelei részére fenntartható és a 21. század követelményeinek megfelelő módon. A társaságcsoport piacvezető szerepre törekszik a megújuló energiatermelésben, kiemelten kezeli az átviteli hálózat irányítását és folyamatos fejlesztését, a földgáz-kereskedelem és a földgáztárolás szakszerű biztosítását, az e-mobilitást, illetve az okosváros-technológiák és a korszerű kormányzati távközlési megoldások fejlesztését.
2022.09.28.
A jelenlegi energiaválságban az európai- és a világpiac kiszámíthatatlansága és szélsőséges kilengése ellenére az MVM Csoport továbbra is mindent megtesz a magyar lakosság és a vállalatok ellátásbiztonsága érdekében.

Az MVM Csoport közzétette 2022. első félévére vonatkozó EU IFRS szerinti évközi konszolidált beszámolóját. Az MVM Csoport adózott eredménye erre az időszakra vonatkozóan -81 milliárd Ft. Az EBITDA 90 milliárd Ft, amely az előző év azonos időszakához képest 78,5 milliárd Ft-os csökkenést mutat. 
 
A társaságcsoport első félévre eső adózott eredménye főként a lakossági szolgáltatási árak és rendszerhasználati díjak következtében alakult ki, amely a 2022. június 30-át követő kormányzati és szabályozói intézkedések eredményeként kompenzálásra kerül az év második felében.
 
A magas energiabeszerzési árak és ebből kifolyólag a magas versenypiaci értékesítési árak okozzák azt is, hogy az időszaki árbevétel több mint kétszeresére, 1 082 milliárd Ft-ról 2 429 milliárd Ft-ra nőtt 2021. első félévéhez képest.