MVM Ingatlankezelő Kft.
Bemutatkozás

Az MVM Ingatlankezelő Kft. az MVM Csoport 2021. február 24-én alapított, ingatlanhasznosítási, ingatlanüzemeltetési céllal létrehozott vállalkozása.


A Tulajdonos az Ingatlankezelő megalapítása során több stratégiai cél megvalósítását mérlegelte. A Társaság vagyona és működése földrajzi értelemben diverzifikált, de meghatározóan a működési kulcsterületekhez ( Délkelet-Magyarország, a főváros térsége és kisebb hányadban Északnyugat-Magyarország) kötődik.


A célok egyike az MVM csoportszintű vállalati profiltisztítás folyamata, melynek eredményeként a csoport tagvállalatai főtevékenységükre fókuszálhatnak, egyéni és összegzett működési hatékonyságuk jelentősen javítható. A profiltisztítás mellett az ingatlanvagyon és az üzemeltetési tevékenység átadásának másik célja az üzemeltetés és minőségi szolgáltatás biztosítása, az MVM Csoport társaságai részére.


A Társaság létrejöttével az ingatlanhasználat és az azzal összefüggő költségek, beruházások jobban tervezhetővé válnak. A Társaság által megvásárolt ingatlanok telephelyi, illetve irodai funkciójú ingatlanokra tagolódnak, a jövőbeni működés során nem tervezi, hogy energiatermelési, energia elosztási céllal működtetett ingatlanokat, speciális vagyonelemeket tulajdonoljon, üzemeltessen. A Társaság kiemelt szerepet vállal az üzemkörön kívüli ingatlanokra vonatkozóan jóváhagyott stratégia megvalósításában is, folyamatosan gondoskodik a tulajdonába került, de a cégcsoporton belüli ingatlanok megfelelő hasznosításáról.

Alapadatok
A cég elnevezése: MVM Ingatlankezelő Korlátolt Felelősségű Társaság
A cég rövidített elnevezése: MVM Ingatlankezelő Kft.
Székhely: 1031 Budapest, Szentendrei út 207-209.
Telefon: +36 1 304 2000
Fax: +36 1 202 1246
E-mail: mvming@mvm.hu
Közzétételek
Adatkezelési tájékoztatók